Minden ami kell neked ...itt megtalálhatod...=D

Örülök h ellátogattál ide..:)Nézzél körül rem tetsziik az oldal.!(: Jó $zórakozást!:)

Sellős filmek

 

 

Csobbanás(1984)=Allen Bauer, a sikeres üzletember úgy érzi, a szerelem mindig elmegy mellette. Kétségbeesetten keresi szíve hölgyét, de az istennek sem jön össze. Aztán váratlanul egy csobbanás, Allen ugyanis belepottyan az óceánba és máris szerelmes lesz. Eszméletvesztéséből egy gyönyörű, szőke sellő karjaiban ébred. Szerepel még a filmben egy kétes hírű halbiológus, aki mindenáron be akarja bizonyítani, hogy sellők igenis léteznek.

 

 

 

 

 

Újabb csobbanás(1988)=Folytatódik a nagyvárosi fiatalember és a kedves sellő története. Boldogan élnek egy szigeten, ám Madison rádöbben: mennyire hiányozhat Alexnek korábbi élete. Visszatérnek hát a civilizációba. Madison találkozik fogságba esett barátjával, a delfinnel akinek kiszabadításáért még a házasságát is kockára teszi. Elkeseredett akciója rádöbbenti Allent, hogy felesége mennyire szenvedhet a számára oly szokatlan civilizációban.

 

 

 

 

Kép

 

 

A tenger gyermekei(1999)=Amanda találkozik egy nagyon különös, idős párral, John és Bridget McRae-vel, és a találkozás ráébreszti, hogy a pár a hatása alá került, ez pedig nem mást jelent, mint hogy sellővé fog változni. A tizennégy éves kislány eddigi életét családjával egy kis halászfaluban élte, ám most tapasztalja először a tenger csábító hívását. Amanda saját kezébe veszi sorsát, szembeszáll a párral, és amit mindebből megtanul, az a további életét gyökeresen megváltoztatja.

 

 

Sabrina,a mélytengeri boszorkány(1999)=Sabrina együtt vakációzik legjobb boszibarátnőjével az ausztrál Great Barrier zátonynál. A víz alatti élet lenyűgözi Sabrinát, összeismerkedik dr. Martinnal, a híres tengerbiológussal. A lányok találkoznak egy sellőfiúval, akinek furcsa fertőzés látható a vállán. A lányoknak el kell titkolniuk, hogy egy igazi sellővel találkoztak. Dr. Martin azonban észreveszi, hogy Sabrina sántikál valamiben, ezért utánajár a dolgoknak.

 

 

A kis hableány(2000)=A film főhősén, az édesapja elvesztését gyászoló kislányon csak egy kis varázslat segíthet. Már egy éve, hogy Rhonda férje meghalt, ám kislányukon, Desin egyre inkább eluralkodik a depresszió. Azóta is leveleket ír az apjának, melyekre sosem érkezhet válasz. Egy nap azonban az egyik levele egy távoli kis szigeten élő családhoz kerül, és váratlanul csoda történik...

 

 

Aquamarine(2006)=A tizenhárom éves Claire és legjobb barátnője, az ugyancsak tinédzser Hailey már előre siratják azt a napot, amikor talán örökre elválasztja őket egymástól a sors. Claire tenger-biológus anyukája ugyanis fontos állást kapott Ausztráliában, így néhány hét múlva az egész család elköltözik Tampából. Miközben a lányok azon törik a fejüket, hogyan akadályozhatnák meg az elkerülhetetlennek látszó elválást, hatalmas vihar kerekedik, és a tenger felkorbácsolt hullámai egy különös vízi lényt repítenek Hailey-ék úszómedencéjébe: egy Aquamarine névre hallgató hableányt, aki a barátnőkhöz hasonlóan szintén tini és szintén hatalmas lelki problémákkal küzd.

 

 

Hableány a horgon(2007)=Thomas Bradley, az özvegy régészprofesszor az ókori szerelmes varázsigéket tanulmányozza. Közel áll a jelentős áttöréshez, amikor megtudja, hogy meg akarják vonni tőle a kutatási támogatást. Amikor még egy esélyt kap, folytathatja, a professzor a tizenkét éves lányával, Serenával elutazik a görög szigetre, hogy bizonyítékot találjon elméletének igazolásához. Serena azonban tisztában van azzal, hogy apjának leginkább új szerelemre lenne szüksége. Először a helyi asszonyok között próbál párt találni az apjának, kevés sikerrel. Egyik nap azután Serena találkozik Nerieddel, a hableánnyal.

 

Arielle, a kis hableány a partra vágyódik, főleg mióta megpillantotta Eric herceget. Szerelem volt első látásra, s a kis sellő, miután egy heves viharban – amely összezúzta új kedvese hajóját – megmentette Eric életét, felkeresi a tengerek poliptestű boszorkányát, Ursulát, hogy emberi lábakat kérjen tőle. Ursula megteszi neki ezt a szívességet, de csak a lány csodás hangjáért cserébe, amit egy kagylóba zár és a nyakába fűz. A varázslat előtt figyelmezteti Arielle-t, hogy mindössze három napja van, hogy a herceget magába bolondítsa, különben örök időkre Ursula rabszolgája lesz. A hableány mindenbe belegyezik szerelme kedvéért, a bűbáj végbemegy.

http://mese.centrumnet.hu/newspix/47d7f6b1193ee5f354174623c8592b2b.jpg

Arielnek és Ericnek gyermeke született: Melody. A történet kezdetekor őt ünneplik, Triton király egy értékes medált ad neki Atlantikából. Ám ekkor megjelenik Morgana és Cáparancsnok, hogy bosszút álljanak Ursula haláláért, őket azonban sikeresen legyőzik. Viszont Melody nem tudthat a sellőkről, a tengerbe se mehet, hisz Morgana minden pillanatban megtorolhatja rajta Ursula halálát. 12 év telik el így, Melody gyakran kiszökik a tengerhez keresni. Egy alkalommal éppen azt a medált találja meg, amit Triton király neki akart ajándékozni.

Eközben Morgana minden erejét bevetve próbál bosszút állni Arielen és családján. Varázsgömbjében meglátja Melody kincsét és terveket szövöget. Ariel és Eric egy bált rendez Melody tizenkettedik születésnapján. Sebastian rendkívül nagy felfordulást kavar és Melody bánatában kiszökik a tengerbe, ahol Cáparancsnok elvezeti Morganához. Morgana sellővé változtatja Melodyt és megbízza, hogy szerezze meg neki csodaszigonyát, amit egy Triton nevű gazfickó elrabolt tőle. A félrevezetett Melody útnak indul, hogy megszerezze a szigonyt. Eközben Triton sellővé változtatja Arielt, aki lánya keresésére indul. Melody Titanikkal és Rozmárral megszerzi a szigonyt. Ariel ezt nem tudja megakadályozni, így végül Morgana lakásán találkozik össze a két hableány. Melody belátja, hogy tévedett. Megkezdődik a végső csata. Melody, Ariel és Eric veszélybe kerül, de Sebastian, Ficánka, Titanic és Rozmár megmenti őket, Cáparancsnok elpusztul, Morgana pedig jégbörtönbe kerül.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/e/e4/Mermaids2003.jpg

Bár ennek csak a cd-borítója van meg:

Egy kis plusz infó: Ebben a filmben Brittany Byrnes is játszik.

http://img1.fantasticfiction.co.uk/images/n16/n82374.jpg

Ez pedig egy könyv.

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 42
Tegnapi: 98
Heti: 42
Havi: 3 986
Össz.: 1 868 999

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Sellős filmek.►
Minden ami kell neked ...itt megtalálhatod...=D - © 2008 - 2018 - sztarokcsakneked.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: thank you képekben - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »